Як житиму без тебе - ще не знаю..

Як житиму без тебе -  ще не знаю,
Застигло на вустах палке "Кохаю",
Присмачене сердечною журбою,
Між "Так" і "Ні" в відвертому двобою.

Як житиму без нього, рідна нене?
А як же він, як любий мій.. без мене?
Печаль і смуток  згубно  і пророче,
Кохання млою знову вкрити хоче.

Як житиму без тебе - ще не знаю,
Самотньо йтиму аж до небокраю..
Спинюсь на мить і знову зрозумію,
Я без кохання жити.. не умію..

Ти не питай, як житиму без тебе.
Безкрилим птахом полечу у небо,
Перед Всевишнім на коліна стану.
Аби  зберіг.. любов мою останню.


Рецензии
потрясающе...просто слов нет!!!! супер!!! Спасибо Вам!!!

Натали Осипова   27.11.2010 20:04     Заявить о нарушении
Щиро дякую.. Мені приємно, що сподобалось!!
Завжди рада бачити у себе..

Любовь Иванова 2   27.11.2010 23:40   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.