Тихеньк в рш

Розчиняюсь в звуках
Азану
О третій нуль два.
Відкриваю свої
Нотатки
І пишу
ці безглузді слова.
Западає безмежна тиша...
О третій нуль сім
Я пишу ці тихенькі вірші
Не всім.

27.01.2010

by akuma_kawaii


Рецензии