Радуйся!

Радуйся, улыбке светлой своего ребенка,
Радуйся, услышав голос его звонкий!
Радуйся, что близкие твои здоровы,
Радуйся, что завтра - день настанет новый!
Радуйся, что солнце, для тебя сегодня светит,
Радуйся, что лес зеленый птичьей песней встретит,
Радуйся, что жизнь тебе дана на свете этом,
Радуйся, всегда, всему – зимой и летом!
Радуйся, что можно пить из родника лесного,
Радуйся, и не желай себе другого!
Радуйся, трудом всю жизнь свою благослови,
Радуйся, и пожелай всем счастья и любви!


Рецензии