Менi пощастило!

Ти хочеш бачити річку, що буде спокійна і тиха, 
Ти хочеш чути, як сумно буває в мене у грудях, 
Ти хочеш не помічати зла, страждання і лиха, 
Ти хочеш це все,тож замовкни і слухай...

Я бачив усюди, як звичайні, простенькі люди 
Бавились мною, на шматки рвали мов гуму, 
Викрадали почуття, а потім тихо раділи 
Я їх одразу впізнав, колись називав її «Мила». 

Згадав минуле,щасливі добрі хвилини,
І стало в душі так тихо, спокійно, 
Немов я знову маленька дитина, 
І це розуміння – МЕНІ ПОЩАСТИЛО! 

Мені пощастило в усьому, і більше скажу я, 
Коли дочитаю,тобі ці дивні рядочки
Ти зрозумієш, який я справжній і тихий 
Скажеш мені, нехай , навіть, мовчки...


Рецензии
красиво, душевно, было приятно читать.

с ув.

Киселева Марина 2   25.01.2011 13:17     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.