Ця самотнiсть для того, щоб я запам ятала

Ця самотність для того, щоб я запам'ятала
Як сильно тебе люблю
Як маю цінувати і берегти
Нехай пройде наскрізь цей біль
Я хочу знати, що я роблю,
Хочу йти по життю з тобою, мені не треба вічного раю...


12.10.10.


Рецензии