Н касу Сафронову, в домому хохломану!

Шо він тижнево купував,
В приемних ласощах Полтави?
Я дав йому ім*я Заграви
Та ліпше б на баяні грав,
Стрибун-коханець, бльш нічого,
Чоловікам предбав він роги...
він так бажае ласощ Слави,
З одної дівчини з Полтави!
Нехай у його світі марно,
Але вона насправді гарна....


Рецензии