Вчителям!

             

Так важко іноді збагнути,
Де та межа добра і зла,
Бажання свого серця чути,
До цілі мрія щоб вела;
Де серед тисячі шляхів
Нам обирати власний шлях?
Усмішка мудрістю років
У ваших відповість очах.
Так добре, що ви є на світі,
Ласкаві наші вчителі,
Нехай недолі лютий вітер
Вас оминає на землі!


Рецензии