слоган. бытовая техника. на белорусском и русском

      (с) сергей шейченко brandmaKing


рекламные куплеты
на мелодию поэта


***

купляй "АТЛАНТ",
"АТЛАНТ" - талант!
і малЕнькі,
і ГІГАНТ!

. . .

купи "АТЛАНТ",
"АТЛАНТ" - талант!
миниатюрный,
и ГИГИАНТ


***


сапраўдны/сучасны/дасціпны/кемлІвы кожны гаспадар
купляе/мае тэхніку "АТЛАНТ" // выкарыстоўвае "АТЛАНТ"


***


гаспадаром сапраўдным/сучасным/дасціпным/кемлІвым будзь -
тэхніку "АТЛАНТ" набудзь!


Рецензии