Капки акварел-3

***
Дълги нощи, знам,
броди Вятърът и стене
над гората. Сам…

***
В мълчание потъва
Хоризонтът…
На Запад чезне в
Залезната бездна.

***
Протягат влажни
гърбове
в утрото
изстиналите плочи
по тесни улици
и тротоари.
Очакват Слънцето
да се яви…
Птиците да изпревари.

Б.Калинов
Септември
2010г.


Рецензии
красива поезия твориш, Борис...
сърдечен поздрав за теб.

Мария Магдалена Костадинова   29.10.2010 10:36     Заявить о нарушении