А снiг все пада бiло навкруги

А сніг все падає і біло навкруги,
Стоять, стоять зажурені дерева ,
Вони чекають так весну коли прийде
А я так хочу, щоб ця нічка не кінчалась .

Мені не хочеться з тобою розставатись,
Як вічність день ,чекати  нема  сил
Я обніму і поцілую ніжно
Щоб зберегти губів на довго смак.

А зранку вечора я жду і не діждусь,
Коли я знов зустрінуся з тобою ,
Чому так день помаленьку біжить
А нічка? нічка так проходить швидко

Мені не хочеться з тобою розставатись,
Бо  день, як вічність,чекати  нема  сил
Я обніму і поцілую ніжно
Щоб зберегти губів на довго смак..

Вже перші квіти розцвіли і відцвітають ,
А вечори проходять і біжать ,
Чи вийдеш, вийдеш ти за мене заміж
Яку ти  відповідь даси незнаю я 


Рецензии