У тiй комiрчинi де я - укр

У тій комірчині де я
Ні світла немає ні тіні
Ні смерти  ані життя
У тій комірчині
Де я
 
Лиш щось ворушиться в кутку –
Чи миша в норі, а чи тиша
Годину? Добу? Може тиждень?
А чи тільки кілька секунд?

Бо  й час тут втрачає свої
Властивості  та прикмети
І пилом, як й інші предмети,
Припавши, незрушно стоїть.


Рецензии