Сенс життя

Безсмертне запитання «Який же сенс життя?»,
шукають відповідь на нього безліч років,
та істину просту покаже нам мале дитя,
як зробить тяжко він до мами кілька перших кроків.
Покаже соловейко десь у полі,
як щиру пісню заведе, щоб ранок зустрічать.
Покажуть очі неньки мокрі, повні болі,
продовжуючи сина, мертвого, із фронту ще чекать.
Покаже все те чисте, що у себе ти зможеш віднайти,
і сенс життя відкриєш, та іншим не зумієш його розповісти.
Не требa підрахунків, тяжких формул. Схаменіться!
Товсті й розумні в бік книги відкладіть.
На небо гляньте, грудьми вдихніть і усміхніться,
цей світ ви маєте кохать, його не можна зрозуміть!


Рецензии