Клетчата фигура

Я маятником диригую
Годинник – сонячна самiтнiсть.
Як дзеркало на рейках, чую
Безкрокову картату вiчнiсть.

Цi чергування свiтло-темнi
Будують камiннiсть системи…
Перекид голчатоi теми
Я покладаю до кiшенi …
               
февраль, 2005 год.


Рецензии