Сторинка

Порушуючи геометрію паралельних вулиць
Пе-ре-сi-ка-ю-ся
                з вовняною зимою
У крапці нового дня

Вітер – орiгамi бажань
панує над метушнею торопливих пiдборiв
 
Я – художник простору…
               
февраль, 2005 год.


Рецензии