Чорнi спомини

Як ті обривки - поторочі,
Нависли на моїй душі,
І ніби духи злі, щоночі
Хитають в темряві кущі.

Так чорні спомини обдерті,
В лахмітті до живих кісток,
Мене благають, щоб у смерті.
Їм трунку випросив ковток.

Ані згадати, ні забути,
Цих Люциперових братів,
Не в змозі я, щоб не відчути
Пекельний біль, хоч б і хотів

Віддати все до крихти - марно!
На серці слизько, темно, хмарно...


Рецензии