роздовбана свiдомiсть

;роздовбане вікно, як і людська кмітливість,
розтрощена у щент, мов доля світова,
за нею тихо виє, якась там темна сила,
але сьогодні нечисть, буває тільки в снах.

чогось не розумію, чогось не доганяю,
але в розбите дзеркало я кожен раз дивлюсь.
якась така людинка, подібна до тваринки,
із нього визирає, й на мене має зуб.


Рецензии