Додайте в с мю розпис-

Додайте в сім*ю розпис-
Ви квапите до темної мережі
І кожен з кроків дуже небентежний,
Готуйте їй писок, там буде хоспис,

Та все добро, якого не чекали,
Але мабуть ви їх алкали,
А ваша теща житиме Дніпром,
Без переїзду в мамино село,

Ось там я бачу ваші грати,
Ви будете щасливого чекати!
І з*явится мороз, не теплий Крим,
Тому вам ліпше залишатся холостим!


Рецензии