Що там?

Знаєш, я вивчила десятки очей, прожилок, зіниць
знайшла тисячі аналогій у віях та формах, які моторошно нагадують мигдаль.
пройшла по всіх тих сходах, котрі затягують тих, хто дивиться, скидуючи з першої сходинки вниз..

а ось що ховається за твоїми ...
може ледве вловиме, заспокійливе море, яке я ніколи не бачила, хоч і відчувала.

може небо з тонким мереживним малюнком з хмар.

може чай з льодом ... трохи м'яти та жасмину.
Шлейф аромату, що тягнеться з маленького керамічного чайничка, зігріваючий суперечливо холодними осінніми вечорами у цьому місті

Чи мабуть вперше потрібно подивитися не в тебе, а з тебе? Тобою?
Тобою подивитися в мої очі.


Рецензии
Цікаво, що там?...
І навіть, якщо подивлюся на себе тобою, то будеш не ти, то буде моє відображення твого відображення мене.

Евгения Кулик   25.02.2012 01:37     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.