я твоя

Я твоя,  і не буде інакше, я твоя, твоя доля й життя,
Ми з тобою ідемо до сонця, у минуле нема вороття.
Я забула його, відпустила, щоб любити тебе. Буде так!
Повернув мені радість і крила, і серця, мов одне, б*ються в такт.
Боже, дай мені сили й наснаги, та наповни мене світлом дня,
Щоб, тамуючи спрагу кохання, я з тобою не йшла навмання.
Моя ніжність, моє кохання, моя доля, життя моє,
Ти зі мною, гаряче та справжнє, тобі вдячна, що в мене ти є!


Рецензии
глупо...
но прошло)))

Евгения Громова   07.10.2010 17:41     Заявить о нарушении