я хочу

Я хочу жити, дихати тобою, я хочу бути кращою для тебе,
Так хочу стати на життя любов*ю, і дякувати щиро небу
За те, що серед холоду і бруду з тобою зберегли в серцях вогонь,
Я вже тебе ніколи не забуду, тримай в своїй руці мою долонь!
Тримай, моє гаряче ніжне серце наповнюється лиш тобой однім,
Я хочу вірити, що це все не здається, і ти і є моя любов, мій дім.
Я хочу жити, дихати, для тебе, і бачити на двох одні й ті самі сни,
З тобою діставати неба, не покидаючи ніколи вже весни.
Я вдячна – долі, небу, Богу, що нас вели одне до одного шляхами,
І так звели їх у одну дорогу, осяюючи сонцем світ над нами.
Я хочу так, щоб ти зі мною лиш тільки щастям жив одним, завжди,
Так хочу я і серцем і душою, дійти нам спільної щасливої мети.


Рецензии
Очень красиво ))

Иван Никищенко   14.10.2010 15:28     Заявить о нарушении
это было красиво, но уже в прошлом)
не прошло испытания жизнью.

Евгения Громова   14.10.2010 16:32   Заявить о нарушении
немного другая история.

Евгения Громова   14.10.2010 16:49   Заявить о нарушении