Ты живёшь, укр

Ти живеш...

Ти заснула і зараз ти будеш
продивлятись нові свої сни.
Пахне тиха осіння суміш.
Ти чекаєш тієї війни.
Ця війна убиває спокій.
Жах всередині мозку. Скрізь!
Він приснився тобі увесь мокрий
від своєї крові... Прокиньсь!
Запах темряви й небезпеки.
Смак іржі і торкання свинця.
Твої друзі- моральні калеки-
все одно не дійдуть до кінця.
Ти кричатимеш вголос- не чути,
марно! Чути лише ворогів!
Ти прокинешся вранці. Не взута,
ти вийдеш з кімнати снів,
Ти торкнешся губами квітів
і подяку шепнеш до Небес.
Ти живеш ще на цьому світі!
На сьогодні це вже - прогрес...
260901


Рецензии