50-та весна

Я 50-ту весну
На світі цім стрічаю
Життя таке прекрасне
Душі в ньому не чаю

Прийшовши у цей світ
Ніщо не розумієм
А як роки прожив
Вернуть їх вже не вмієм

Не легко терном перейти
Щоб не завдати болю
Але таке земне життя
З появою на світ не вибираєм долю

Життя це гра у лотерею
Якщо ти вже придбав білет
То не криви душею
І до останніх днів своїх стежиною іди цією

Життя неначе в горах річка
Бува веселкою виблискує на сонці наче стрічка
Але буває що й реве колотиться водиця
І землю під собою рве й не може зупиниться

Допомагає Бог
Нам все це пережити
Щоб віру у життя
І людскість не згубити

Неможу скаржитись на ниву
Якою він обдарував
Було всього і гріло сонечко
І дощик поливав

Була і радість і жура
Та слава Богу в парі прожила
Завжди була серед людей
Лодила й ніжила дітей

Якщо і зкривдила кого
То хай мені прощає
Не легко по життю ти
Бо серед нас всього буває

Я вас всіх люблю й поважаю
Здоров'я й щастя всім бажаю
Якби мож Бога умолити
Щоб дав ще трошки нам прожити
Здибатися любитися й дружити
Та цим всім завжди дорожити


Рецензии