Ненавиджу цей клятий дощ

---Ненавиджу цей клятий дощ
Бо він колись забрав тебе у мене
Мені ще трохи боляче, то й що ж
Я майже вже не плачу… і не треба

Я більше не гортаю наш альбом
Я більше не читаю повідомлень
Ти дарував мені колись тепло
Мені так холодно: одній, самій сьогодні

Навіщо я чекала твій дзвінок
Якщо б ти тільки подивився в очі
Зробив би хоч один до мене крок
Я б повернула все назад охоче

І сонце якось вже мене не гріє
Бо у душі ще йде цей клятий дощ
Та в серці щось ще трохи пломеніє
Я трохи ще кохаю…..Ну то й що ж-----
(03.12.08)


Рецензии