Вiдпусти...

Забудь моє ім’я,
Воно для тебе не існує!
Облиш моє життя,
Тебе це не врятує.

Не шукай надії там,
Де її уже немає.
Спокій дай своїм думкам,
Бо це все тебе вбиває.

Відпусти в думках мене,
Я тебе благаю!
Бо мені так жити зле,
Пробач, тебе я не кохаю.


Рецензии