Вдихае ос нь наще м сто

    Вдихае осінь наше місто,
    повільна вже його хода,
    так хочеться побути в тиші
    на березі Дніпра!
 
    Давно ведуть роботи в полі,
    збираеться врожай
    так хочеться додому
    у теплій край!
   
    Так хочеться літати
     над поверхівками у уверх
     це наче паралелі
    між магістралями дерев.

    Вдихае осінь наше місто,
    смакуе присмак на губах
    слабким промінням тисне
    у наших сонних головах.

    Процес старіння не спинити
    землі потрібен сон
    ми тішемось,як діти,
    коли проміння падае з вікон.
 
    Вдихае осінь наше місто
    спокійно спить мое село
    я одягла коралове намисто
    на щастя,радість і добро!


Рецензии