в нс казав соб...

Він сказав собі:"Кохатись та негайно!",
І файний світ і адже ти не вмер!
А може ти душою пЄр?
Але все файно,поки не кінець,
Ти сам собі мисливець і початок,
І пара стамблиеровских перчаток
Хлопчиське каже:"Ви солодкій герр!"....
Овсянка з ранку так приємно,
Мєрі без плаття - насолода,
Від секса зовсім,зовсім невід*емні,
А жити ліпше - новорічне св*ято,
Коли вона на корінь сяде:
Це така відвертість і принада!


Рецензии