Барвистий вiрш...

Вперед фарбувати будинки!
Купити фарби багацько -
розмалювати цеглинки
так експресивно-зненацька!

Щоб сіро-сумні перехожі
відчули потрібність зміни,
що все у житті хороше,
що світ - це не тільки стіни...

Ви ще сидите без фарби?
Вперед же назустріч диву!
Шукайте веселі барви...
малюйте світи красиво!

03.10.10


Рецензии
Чудовий вірш! Я в захваті))) Чудова ідея!))))

Ольга Эалинн Омельченко   16.01.2011 16:05     Заявить о нарушении