Христос воскрес

Христос воскрес, Христос воскрес
Найбільше чудо із чудес
Спаситель наш до нас вернувся
Почувши звістку світ здригнувся

Христос воскрес, Христос воскрес
По небесах до нас ступає
Від бід страшних народ спасає
Калік на ноги підіймає

Христос воскрес, Христос воскрес
Найбільше чудо із чудес
В всіх храмах дзвони задзвонили
Велике свято сповістили

Народ сьогодні наш христує
Плече Ісуса поруч чує
Христос воскрес, Христос воскрес
Воістину воскрес


Рецензии