Чар вний погляд оксамитових очей

Чарівний погляд оксамитових очей
В моїй душі усе перевертає.
Думки про тебе не скорочують ночей.
Мені здається, я тебе кохаю...

Лечу до тебе, забуваючи про все!
Добро чи зло для мене ти - не знаю,
Та буревієм почуттів мене несе
Туди, де я скажу тобі "кохаю"

Скажу лиш поглядом, лиш подихом одним,
Тремтінням рук і серця, що палає, 
Та напишу, можливо, почерком кривим:
Люблю. Молюся.Думаю. Кохаю...


Рецензии