Кубинське...

Фідель сьогодні сумний,
дивиться дощ осінній,
що стрімко по даху тече...
Фідель випиває за Че...

Скільки пройшли ці ноги,
вірячи власним душам?
Знає: за перемоги
пройдені всі дороги...

Все непомітно плине...
обпершися об пілястру,
згадує власне минуле
великий барбудо Кастро...

02.10.10


Рецензии