Я вiдповiм тобi мовчанням..

Я відповім тобі мовчанням.
Тихеньким мовчазним зізнанням.
Я тільки передам кохання.
Ти не почуєш це зізнання.

Але я вірю, зрозумієш
І себе справжнього відкриєш
Відчинеш світ твоїх думок,
З дверей ти викенеш замок

Пол'ється пісня від небес,
Яку нам вітерець принес.
Як пазли разом складемось
Як річка в море поллємось


Рецензии