Життя мов човен одиноко що пливе

Життя мов човен одиноко що пливе
Як  доля зложиться ніхто ,ніхто не знає.
Знайшов свій шлях  по ньому ти ідеш
А вітер ,взяв і перемів дорогу

Замітає вітер все на світі ,замета  дороги   у житті
Може винуватий в житті вітер ,він не в серці він у голові
Серцем любиш і не пояснимо, як крокуєш шляхом ти другим
Винуватий  вітер тільки  вітер ,він не в серці він у голові

Для мене  ти  одна ,кохана ,люба
Любити  тебе можу  лиш одну
Немов пороблено в народі кажуть
Чому так вітер голову с кружив

Замітає вітер все на світі ,замета дороги у житті
Може винуватий в житті вітер він не в серці він у голові
Серцем любиш і не пояснимо, як крокуєш шляхом ти другим
Винуватий  вітер тільки вітер він не в серці він у голові

А може такий світ а може це  природа
Що не можна жити без гріха
Все буває  ну якщо ми любим
Віра  є  Надія і Любов
То ніщо не зможе роз’єднати
Що було  розвіється   мов  дим


Рецензии