rien ne va plus

                as an excuse to K.


продув пари на исполнение желаний,
I was about to give her spades of soft old flannel,
но, разговор переведя довольно плавно,
she said: I wish to know how much you   r e a l l y   love me?

and, far from being a godless communist opressor,
к тому же – вынужден желание исполнить,
отбросив мансы, я сказал, предельно честно:
like 30 million fucking british pound sterling.


Рецензии
just lovely! )
lets check what is currency rate today )

Катерина Снежная   02.10.2010 15:13     Заявить о нарушении
there's something that fluctuates, and there's something that doesn't. ;)

Черный Георг   27.11.2010 08:47   Заявить о нарушении