Як називаються дiтки тварин?

Мають діток всі звірята.
В пташечок є теж малята!
У відгадки будем грати
І тваринок називати...

У ведмедів ведмежата,
А у білок? ... (Білченята).
В качки семеро качат,
А у курки сім... (курчат).

В мишок дітки - мишенята,
А у пташок? ... (Пташенята).
У корівки є телятко,
А у коника? ... (Лошатко).

Тож не складно відгадати,
Як в тваринок діток звати.
Мають всі вони малят:
І хлоп’яток, і дівчат!
               


Рецензии