***

З Днем Учителя

З Днем Учителя вітаю,
Успіхів в житті бажаю,
Щоб були в любові,
Щасливі й здорові!

З Днем Учителя вітаю,
Працю цю ми поважаємо,
Щоб були невтомні,
Ви на місці новім….

І на старому, звичайно ж,
Б’ються біди надзвичайні,
Об краї земної круговерті,
Вам бажаю жити довго, вірте!

З Днем Учителя вітаю,
Вчителя за працю прославляю,
Хай живеться легко на землі,
Вам одвічної любові! – не війни!

01.10.10 р.


Рецензии