На модний захiдний манер

Вже проміняли все
На модний західний манер.
І пенсію мерщій несе
У банк старий пенсіонер,
А не ховає під подушку
І вже не робить він заначок,
Хоч їсть і досі він галушки,
Проте не українець наче.
Та і жуки  із Колорадо
Блукають по городах хитро
А потім наминають радо
Картоплю, ввезену з Єгипту.
Снують ланами України
Зелені, наче оті Шреки,
Американські Джони Діри,
Що вже не діє на них спека.
Сидять в них  гордо комбайнери,
Тихенько лузають насіння.
В салоні – кондиціонери –
 Від спеки імпортне спасіння.
Отак з усім, хоч кричимо,
Що патріоти ми та й годі.
Та рвемо зад, щоб все було
По західній останній моді.. ;


Рецензии