Imam Ali

Haqsizliga shahid olarken,
Insanlara gozler acdin.
Namaz uste shehid olarken
Shehidlik tumu ekdin.

Senin o haqq yolunu
Huseyn davam eletdirdi.
Kerbelada o can vererken,
Shehidliyi oyretdirdi.

Biz shadik ki Buzovnada
Izlerin qaldi, Imam Ali,
Sanki bir gozel ada,
Bize saldi Imam Ali.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.