листи в нiкуди

Я пишу ці листи в нікуди,
Опускаю в скриню уявну.
Знаю, відповіді не буде,
Не доходять листи віднедавна.

Я пишу ці листи нікому.
У думках десь давно блукаю.
Не знаходжу шляху додому.
Певне, просто вже не шукаю.

Я пишу ці листи навіщо?
Мабуть жевріє ще надія,
Що в дорозі хтось стане ближче,
Хтось і в лютий мороз зігріє.

Тільки хто ж ці листи читає
Без адреси та адресата?
Може той, хто, як я, блукає.
Хто забув, який смак у Свята.


Рецензии
А я как раз и читаю тебя, Чубочка!

Алексей Драчёв   30.09.2010 11:47     Заявить о нарушении
мені приємно, що ти мене читаєш) Олексію)

Наташа Сёмка   30.09.2010 16:31   Заявить о нарушении