Олексiй Кручених. З циклу Iделiчнi пявки

ніколи ще життя
      не було таким свіжим,
як в цей
      відповідальний ранок!
п'явкою брів твоїх
      біль охолоджена,
зоря розпустилась на лезі ножа,
всі прикрощі в мутну яму
      шубовстнули!...


Рецензии