Олексiй Кручених. З циклу Вiдчай

швидше покінчити
недостойний водевіль -
о звичайно
цим нікого не здивуєш
життя - глупа штука і казка
старі люди говорили...
нам не потрібні вказівки
і ми не розбираємось в цій гнилі.


Рецензии