Намалюй мен веселку напамять

Намалюй мені веселку напам"ять
Трохи вітру у ніжних долонях твоїх
Тільки ти і більше, ніщо не цікавить
Весь цей світ тільки для нас двоїх

Хочеш зірку з неба дістану для тебе
Або просто візьму у країну кохання
Твої губи немов намазані медом
Лише радість приносить твоє спілкування

Вітер... цей вітер долає кордони
;І здається, що ти посміхнулась мені
Хочу пройти через всі перепони
Але поки сиджу тут  і палаю у вогні

У вогні нерішучості, втрати та болю
;Де ти є, та єдина..прошепоче" кохаю"
;Я у відповідь сяду до неї поближче
-;"Я тебе теж люблю, і вже давно про це знаю"


Рецензии