Забудь

А ти забудь,
Забудь усе:
Ту божевільну ніч у місті,
грозу,що пристрасті несе,
свічу
і темряви завісу,
і танго,
твій магнітофон,,,
Забудь
немов слова прощальні.
Забудь,
як нереальний сон.
Для мене спалах то останній
а ти-забудь і помовчи.
Збагни себе-
це теж немало.
От тільки інших не учи-
нещасні будуть.
Щастя мало
в житті даровано незрячим:
чомусь розводяиться мости,,,
Прости
що спалахом горячим
тебе обпік.
Прости,прости.
Син самоти,,,
Щаслива будь.
Люби.Рости.
Прости,,,


Рецензии