Парусник-кавалер

О, как же хочу стать махаоном безумным скорей,
чтобы касаться нежных бутонов твоих белоснежных грудей!

Oh, how I wanted to be Apollo butterflies frantic hurry,
to deal with delicate white blossoms of your breasts!

;Oh, qu; quer;a ser mariposas Apolo prisa fren;tica,
para tratar con delicadas flores blancas de sus senos!

Oh, come avrei voluto essere farfalle Apollo fretta frenetica,
per affrontare delicati fiori bianchi del tuo seno!

Oh, wie ich wollte Apollo Schmetterlinge werden hektischen Eile,
mit zarten wei;en Bl;ten der Br;ste Angebot!

О, як же хочу стати махаон божевільним скоріше,
щоб торкатися ніжних бутонів твоїх білосніжних грудей!

О, як жа жадаю стаць махаон вар'ятам хутчэй,
каб дакранацца далікатных бутонаў тваіх беласнежных грудзей!

О, как ми се искаше да бъде Аполон пеперуди неистов бързате,
да се справят с деликатен бели цветове на гърдите си!

26 сентября 2010, воскресенье


Рецензии