твiй суккуб

сьогодні вночі я твій суккуб
і всі протиріччя додолу впадуть
почувши в тиші шепіт пристрасних слів
вже не побачиш спокійних ти снів

по тілу із пекла проходить вогонь
який виринає із теплих долонь
крики німі додаватимуть солод
поки ти не втамуєш мій голод


Рецензии