Тво1ми нитками...

Світлосяйно,  прозоро,  співочо,
мелодійними  слів  пелюстками
розмалюєш  палітру  Ти  ночі
золотими  нитками-віршами.

І  ця  ніч  -  як  рушник,  що  до  серця,
наче  струмінь  цілющий,  проляже.
Як  водою  святою  з  озерця  -
душу  змучену  вмиє  й  наснажить.

Твій  рушник  назавжди  буде  з  нами  -
ночі,  дні,  вечори  і  світання  -
бо  на  ньому  Твоїми  нитками
є  написаний  вірш  про  Кохання...


Рецензии
Чудовi вiршi i про кохання i взагалi! З повагою.

Орехова Галина   09.10.2010 09:47     Заявить о нарушении