Нових рядк1в, здаeться, не напишу...

Нових  рядків,  здається,  не  напишу,
бо  знову  ниє  серце  від  журби.
Хочу  прийти  і  стати  серед  тиші,
щоб  потонуть...  Я  зникну,  не  залишусь
серед  байдужих  поглядів  юрби.

Колись  постану  з  новими  думками,
окреслю  контур  обрію  життя.
Пройду  я  занімілими  ногами
вже  досить  призабутими  стежками
там,  де  Минуле  стріне  Майбуття.

Зібрати  схочу  сонячні  перлини,
себе  осмислить  знову  -  як  колись,
як  поглядом  допитливим  дитини
в  саду  заснулім  довгі  я  години
в  бездонне  небо  зоряне  дививсь.

Тоді  я  пензлі  й  фарби  візьму  в  руки,
тоді  напишу  сонячні  вірші,
щоб  назавжди  забуть  сумління  муки,
безсонні  ночі  і  тривожні  звуки,
пекучий  біль  самотньої  душі...


Рецензии
Здравствуйте! Не нашёл в орф.словарях однозначного совета как правильно ставить ударение в словах "напишу","залишу", "візьму".. Думаю себе так: если "залИшу" от "залИшити", а не от "залишАти", то как быть с "напИшу"? Неужели от "напИсати"? Если у Вас есть сноска на какой нибудь словарь - то очень прошу.
И небольшая подсказка по поводу "І" в заглавии - набирайте её английским шрифтом.

Олег Омелянчук   08.10.2010 19:18     Заявить о нарушении