Там де йде весна

(Пісня)

1.
Сум в очах, бо літа догора просинь.
Промовчав – коли ти відійшла в осінь.
А мені летіти у твоє серце
Краплею солоною вірша.
На устах повільно затерпа щастя,
Я його несу на нотну гру (в)класти
До весни дотліє, засія знову
У веселці першій по дощах.

Приспів:
Там де йде весна –
Виоране небо криком
Журавлино нам
Затріпоче даль.
Облітає час,
Падає золою літа,
На моїх плечах
Залишає жаль.

2.
Все мине, та не зника (з) долонь дотик,
Житиме сніжинкою у снах доти
Доки не розтане у душі болем,
Не стече вином самотня ніч.
Струн дощі такі рясні, з тепла й терцій,
Де звучать акорди золоті серця.
Впізнаю тебе – як настає тиша,
В кожній недоторканій струні.

Приспів

24 Вересня 2010


Рецензии
ЛЮ, песня великолепная! Как и всё твоё творчество.
Музыка уже есть?
Помнишь, что я обещала писать в своих отзывах?
Ты - ГЕНИЙ.
С обожанием,

Лемара Лемара   24.09.2010 21:56     Заявить о нарушении
Как приятно видеть тебя, Лемарочка.
Музыка пока-что в голове крутится.
С нежностью,
ЛЮ

Юрий Лазирко   24.09.2010 23:57   Заявить о нарушении