Гiмн козацького лiцею

"Збережемо честь - примножимо славу!"
        (козацький девіз)

Засвітився  ЕСХАР* сяйвом в долях,
Шлях проліг у «Козацький ліцей».
Бережемо традиції в школі,
Від   батьків-козаків до   дітей.
         Приспів:
Ліцеїсти – нащадки козачі,
Так,  як наші діди і батьки.
Джерело сил в традиціях бачим,
Неньці рідній сини-козаки.

Наш ліцей то опіка облради
І навчальний  процес нам взірець.
Ми здобутками множимо славу,
Зберігаємо справами  честь!
              Приспів:
Дарував нам Господь славну долю,
До мети шлях веде  із віків.
У ліцеї гартуємо  волю,
Щоб вступити до лав козаків.
           Приспів:
Наша доля віднині козача,
Школі вдячні  за мужності  крок.
Як нам  жити,  в ліцеї навчають,
Щоб Вкраїну  вести до зірок!

_________________________________
*ЕСХАР - електростанція Харківського
                району, нині  містечко.


Рецензии