Песъчинки

Рисувам пясъчни
цветя.
А Вятърът…
Вятърът ги дебне
да пораснат.
С поглед
властен.
После…
После мигом ги
разнася
по света.
Дарява ги…
Дарява всеки,
който е
макар за миг
нещастен.
Да!


Б.Калинов
17.08.2010г.
Пловдив


Рецензии