згадаю

у мене вже нема тії печалі,
Що ще не так давно в душі моїй
шукала згубленого щастя далі
І цілувала помахи намокших вій.

Уже давно стрічаю ранок не з тобою.
Й подушку не цілую уві сні.
Розлився ти солодкою журбою
у теплу ніч так радісну мені.

уже в обіймах інших я знаходжу радість
І вже не мрію, що милуєш ти,
І не з тобою я зустріну старість,
І не любитиму тебе до сліпоти...

Колись, можливо, я тебе побачу,
В очах блакитних тихо утоплюсь...
За ту стару печаль тебе пробачу
Згадаю ніжні карі очі... й посміхнусь...


Рецензии
все добре, окрім останньої строфи

Александр Северус Середа   23.09.2010 03:06     Заявить о нарушении